توصيه مطلب 
۰
 
Share/Save/Bookmark
بازدید رئیس سازمان حج از آشپزخانه زین مدینه و ورود به مکه/ حضور مسؤولان در محل استقرار زائران در عرفات و مزدلفه
يکشنبه ۲۲ مرداد ۱۳۹۶ ساعت ۰۹:۵۱
رئیس سازمان حج و زیارت پس از بازدید سرزده از آشپزخانه زین مدینه منوره به مکه مکرمه سفر کرد تا در نشستی با دست‌اندرکاران حج در این شهر ضمن بررسی روند عملیات اجرایی، از اقدامات صورت‌گرفته برای خدمات‌رسانی بهتر به زائران مطلع شود.
به گزارش عرش نیوز به نقل از فارس، رییس سازمان حج و زیارت پس از بازدید سرزده از آشپزخانه زین مدینه منوره به مکه مکرمه سفر کرد.

وی در بدو ورود به مکه در ابتدا از ساختمان جدید بعثه مقام معظم رهبری در مکه بازدید کرد و قرار است در نشست با دست اندرکاران حج در این شهر ضمن بررسی روند عملیات اجرایی، از اقدامات صورت گرفته برای خدمات رسانی بهتر به زائران ایرانی مطلع شود.

رئیس سازمان حج و زیارت که یکشنبه گذشته از طریق فرودگاه مدینه وارد عربستان شد مجددا به مدینه باز می‌گردد.

هم اکنون حدود 23 هزار زائر ایرانی مدینه قبل و مدینه بعد در مکه مکرمه بسر می‌برند.

عملیات انتقال هوایی زائران ایرانی به عربستان 14 روز است شروع شده و در این مدت ضیوف الرحمان از فرودگاه‌های استان‌های مختلف به مدینه و جده منتقل شده‌اند.

اکثر زائران ایرانی تاکنون مدینه اولی بوده‌اند و پس از 6 روز حضور در شهر پیامبر، در مسجد شجره محرم شده و از راه زمینی به مکه مکرمه مشرف می‌شوند.

انتقال زائران مدینه بعد هم از هجدهم مرداد شروع شده و این گروه از زائران، پس از ورود به جده ، مستقیم به مکه می‌روند.

سلامتی زائرین عزیز مهمترین اولویت

حمید محمدی روز گذشته با حضور در آشپزخانه زین مدینه منوره، از نزدیک روند فعالیت و اقدامات انجام شده را مورد بررسی قرار دادند.

رئیس سازمان حج و زیارت در جریان این بازدید ضمن اخذ گزارش از مدیر آشپزخانه و مسئولین بخش‌های مختلف با ذکر مواردی کاربردی در حوزه‌های مربوطه به حساسیت و اهمیت بالای کار آشپزخانه‌های ایرانی در کشور عربستان اشاره داشت و بر رعایت حساسیت‌ها در کلیه مراحل تهیه اقلام، طبخ و رساندن غذای سالم به زائر تاکید کرد.

حمید محمدی مهمترین مسئله را در سفر سلامتی زائر عنوان کرد که مجموعه خدمتگزاران اعزامی می‌بایست بر این موضوع مهم تلاش کنند تا زائرین بتوانند بهترین کسب فیض و معنویت را در سفر داشته باشند و سیاست سازمان حج و زیارت بر اهمیت طبخ غذایی سالم و مناسب برای زائران ایرانی و افزایش هر چه بیشتر کیفیت غذای تهیه شده در آشپزخانه‌های مرکزی است.

مدیر کل حراست سازمان حج و زیارت نیز که به اتفاق سرپرست روابط عمومی سازمان و رئیس ستاد مدینه منوره در این بازدید ریاست سازمان را همراهی می‌کردند از حضور نماینده حراست سازمان در کلیه آشپزخانه‌های پخت متمرکز زائران ایرانی خبر داد که وظایف محوله از سوی حراست سازمان را منجمله نظارت کامل بر توزیع غذا و ... را در این آشپزخانه‌ها دنبال می‌کنند.

حسین صمدی مدیر آشپزخانه زین مدینه منوره از پخت حدود 7 هزار غذا در این آشپزخانه گزارش داد که این مهم با 32 نیروی کارآمد در حال انجام است و با همکاری خوب مالک آشپزخانه زین نیز کم و کاستی‌های مربوطه در روزهای ابتدای رفع شده و الحمد الله هیچ مشکلی در حال حاضر نداریم.

ابوالقاسم درامامی مسئول بهداشت آشپزخانه زین نیز طی گزارشی به ریاست سازمان اعلام کرد همه اقلام وارد شده به آشپزخانه قبل از ورود به چرخه طبخ بررسی می‌شود و مراحل مختلف میکروب زدایی و انگل زدایی و کنترل دمای لازم هیترها از آشپزخانه تا محل هتل‌ها و همچنین دمای انبارهای مختلف بر اساس استانداردهای اعلامی بطور منظم و دقیق اجرایی می‌شود.

طبق برنامه ریزی غذای گرم برای زائران ایرانی در حج سالجاری در مدینه منوره در 2 آشپزخانه زین و دخیل طبخ و توزیع می‌شود.

حجم ورودی پروازها به مدینه بالاست

اکبر رضایی گفت: بخشی از عملیات اجرایی انتقال زائران مربوط به فرودگاه میزبان و حجم ورود پروازهاست که انتظار داریم زائران همکاری کنند.

وی ادامه داد: در مراحل بعد از گیت گذرنامه، همکاران ما در فرودگاه حضور دارند و برنامه‌ها طوری تنظیم شده است که در کوتاه‌ترین زمان، زائران را از فرودگاه خارج کنند.

رییس ستاد مدینه گفت: برای عملیات انتقال زائران از قبل اتوبوس‌های مورد نیاز هر پرواز آماده و برنامه‌ها طوری تنظیم شده است که اگر راهنمایان سعودی اتوبوس‌ها، به موقع حاضر شوند تاخیری در این زمینه نیز نخواهیم داشت.

رضایی اظهار کرد: زائران باید به این نکته هم توجه داشته باشند که یک کاروان یکجا از گیت گذرنامه و بازرسی عبور نمی‌کند و بعضا شاهد هستیم که نفر اولی که از گیت خارج شده گلایه می‌کند که معطلی زیاد است در حالی که تا نفر آخر کاروان از گیت گذرنامه عبور نکند، آمار کاروان کامل نشود و شمارش نفرات انجام نگیرد، قطعا اتوبوس‌ها حرکت نخواهند کرد.

وی ادامه داد: زائران طبیعتا اگر از این مسائل مطلع باشند، همکاری می‌کنند و ما انتظار داریم که با وجود گرمای زیاد هوا، قدری صبوری کنند تا مراحل خروج از فرودگاه با آرامش کامل انجام شود.

زائری تا امروز گم نشده

رییس ستاد مدینه منوره گفت: تا امروز که چهاردهمین روز عملیات اجرایی حج در مدینه منوره است، وضعیت عمومی ارائه خدمات در بخش‌های مختلف اسکان، تغذیه، حمل و نقل مناسب گزارش شده و براساس بازدیدهایی که از هتل‌ها و محل‌های اسکان زائران، و مراکز ارائه خدمات پشتیبانی و تغذیه داشتیم، روند کار رضایت بخش است.

رضایی با اشاره به اینکه از زمان حضور زائران ایرانی در مدینه منوره تاکنون زائری گم نشده است، افزود: زائران باید مراقب سلامت جسمانی خود باشند و با ذخیره انرژی برای انجام اعمال حج و عمره تمتع آماده شوند.

وی تصریح کرد: مهمترین مساله‌ای که از بابت آن نگرانی داریم بحث گرمازدگی است و زائران باید با توجه به گرمای هوایی که با آن مواجه هستیم نکات ارائه شده در این زمینه را رعایت کنند.

رییس ستاد مدینه منوره اضافه کرد: با توجه به دقتی که در طبخ غذا در آشپزخانه‌های مرکزی انجام می‌شود توصیه می‌کنیم زائران به هیچ عنوان از بیرون غذا تهیه نکنند و برای رعایت مسائل بهداشتی و پیشگیری از هر گونه بیماری از غذای هتل‌ها استفاده کنند که با دقت بهداشتی در تهیه مواد اولیه و طبخ آماده می‌شود.

بازدید مسئولان از محل استقرار حجاج ایرانی در عرفات و مزدلفه

غلامرضا رضایی مدیر نمایندگی حج و زیارت در عربستان و ناصر حویزاوی معاون ستاد مکه مکرمه از منطقه استقرار حجاج ایرانی در عرفات و مزدلفه بازدید کردند.

در این بازدید که نماینده بعثه مقام معظم رهبری نیز حضور داشتند از پیشرفت کار ایجاد امکانات و چادرهای مرتفع و پیشرفته مطمئن شدند.

انتهای پیام/
کد مطلب: 392131
 
 


پربازدیدترین